Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Wybrać Najrozsądniejszy Nick Dla Postaci

Sebires

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę na serwerze ludzi o nicku ''sdqwbkizabe21fds'', ''sz4rt54g''... głowa boli

Tutaj podpunkty, których należy unikać, w tworzeniu nicku dla postaci

1. To tak.. po pierwsze.. do nicku NIGDY nie dawaj swojego imienia.. po prostu jest to głupie.. w internecie używa się nicku, ew. pseudonimu..

2. Nigdy, ale to przenigdy nie dawaj rocznika na koniec.. nawet jak masz 12 lat, staraj się to ukrywać, ludzie nie lubią rozmawiać z takimi osobami.. a wierzę że niektóre osoby w tym wieku potrafią rozmawiać na poziomie.

3. Nigdy, nigdy, nigdy, nie dawaj w nick profesji jaką grasz.. SuperMental, CichyDagger, moim zdaniem to głupie..

4. Żadne ''100pro'' ''pr0boszcz'' ''pr0kurator'' ''pr0siaczek'', ''Pr0szeCie'', nie rob takiego nicku dobija mnie to, jak i ludzi na serwerze..

A tutaj pomocne podpunkty

1. Do nicku użyj wyobraźni.. jakiegoś angielskiego słowa? Infinity? już super nick! ... Kyokushin? też super! i pasuje do profesji Ninja Dagger

2. Jeśli ciężko u Ciebie z wyobraźnią, to wbij na stronki z generatorami nicków.. np :

http://arkadia.rpg.pl/?q=node/15

Metin2 to gra ''mmorpg''.. więc fajnie jakby ktoś miał klimatyczny nick

3. Daj sobie nick łatwy do zapamiętania.. żeby poprostu ludzie Cię zapamiętali.. raz widziałem nick ''Onanista''.. głupota mieć taki nick.. ale znało go pół serwera.. nie polecam

Opublikowano

Tak. To po co dałeś sobie swoje imie przy nicku ??

1. To tak.. po pierwsze.. do nicku NIGDY nie dawaj swojego imienia.. po prostu jest to głupie.. w internecie używa się nicku, ew. pseudonimu..

No.. chyba skopiował. ;p

;p

Opublikowano
Widzę na serwerze ludzi o nicku ''sdqwbkizabe21fds'', ''sz4rt54g''... głowa boli

Taki nicki to boty ;] Tutek raczej nie potrzebny kazdy da sobie nick jaki chce co go inni obchodza ja tam zawsze mam swoj pseudonim ;]

Ale niech bedzie masz +

"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa,

niż stado lwów prowadzone przez barana!''

~Napoleon Bonaparte~

Pomogłem? Kliknij

11kl93q.png

Opublikowano

Odświeżam. Temat zaginął w spamie.

@REFRESH

Wszystko, co zdarza się raz, może już się nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci.

Paulo Coelho

Walkirie

ZBIERAM - !!!

Więc jeśli już coś masz walnąć to walnij MiNuSa ;]

proszę cię! Zbieram - ! Więc jeśli się nie podoba walnij +, ale proszę o -------------!!!

Opublikowano

Jak ktoś ma słabą osobowość i weźmie swoje imię jako nick, i jakaś osoba wymyśli obraźliwe przezwisko na to nasze "imię", to jeszcze bardziej boli, niż jakby był zwykły nick. Więc dla takich osób nie polecam.

Ja zresztą nie zwracam uwagę na nick.. tylko jak ta osoba piszę. Nietaktowne byłoby aby skreślać kogoś kto ma "98" na końcu swojej nazwy.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...